За Нас

VelmarFood е компанија за производство и дистрибуција на “Twins” сендвичите. Ние во VelmarFood се грижиме истите да бидат направени само од најкавлитетните и свежи состојки. Досегашниот докажан квалитет е гаранција за Вашата доверба. На Вас оставаме да уживате во вкусниот оброк кој лесно се вклопува во модерното темпо на живеење.