Дома

Добредојдовте на веб страницата на TWINS сендвичите!

За Нас

VelmarFood е компанија за производство и дистрибуција на “Twins” сендвичите. Ние во VelmarFood се грижиме истите да бидат направени само од најкавлитетните и свежи состојки. Досегашниот докажан квалитет е гаранција за Вашата доверба. На Вас оставаме да уживате во вкусниот оброк кој лесно се вклопува во модерното темпо на живеење.

Пакување

Twins сендвичите ги пакуваме во практична форма така што лесно можете да ги вклопите во секоја Ваша авантура. Кога патувате или кампувате, кога се качувате на планина или пак сте на плажа, кога сте на скијање или пак возите велосипед…

Достапни секаде

Twins сендвичите можете да ги најдете во сите поголеми бензински пумпи низ Македонија, како неизоставен дел на секое Ваше патување. Секогаш свежи и препознатливи за да ги задоволат сите Ваши вкусови.

Контакт

Тимот на VelmarFood Ви стои на располагање за секаков коментар, предлог или забелешка.