Шунка

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
С О С Т А В

•  Бел леб 41%,
•  свинска шунка 24%,
•  растителен намаз 17%,
•  кашкавал 13%,
•  краставица 5%.
.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
А Л Е Р Г Е Н И
Глутен, млечни протеини.
Може да има трагови од соја, сусам, синап.

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
НУТРИТИВНИ ВРЕДНОСТИ/ 100гр
Енергетска вр.  208.0 Kcal/ 870.5 KJ
Протеини  11.81 %
Јаглехидрати 28.64 %
Заситени масни киселини 1.41 %
Незаситени масни киселини 3.13 %
.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .