Туна

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
С О С Т А В

•  Пченкарен леб 41%,
•  туна 33%,
•  посен мајонез 17%,
•  краставица 9%.
.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
А Л Е Р Г Е Н И
Глутен, морска риба.
Може да има трагови од соја, сусам, синап.


.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
НУТРИТИВНИ ВРЕДНОСТИ/ 100гр
Енергетска вр.  269.0 Kcal/ 1125.6 KJ
Протеини  11.99 %
Јаглехидрати 21.94 %
Заситени масни киселини 3.91 %
Незаситени масни киселини 10.06 %
.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .