Сув Врат

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
С О С Т А В

•  Леб со семки 44%,
•  нискокалоричен мајонез 18%,
•  свински врат 16%,
•  кашкавал 16%,
•  краставица 6%.
.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
А Л Е Р Г Е Н И
Глутен, млечни протеини, соја.
Може да има трагови од сусам, синап.

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
НУТРИТИВНИ ВРЕДНОСТИ/ 100гр
Енергетска вр.  366.4 Kcal/ 1533.2 KJ
Протеини 13.39 %
Јаглехидрати 27.63 %
Заситени масни киселини 6.83 %
Незаситени масни киселини 14.49 %
.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .