Пилешки Стек

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
С О С Т А В

•  Бел леб 41%
•  пилешки стек 39%,
•  посен мајонез 12%,
•  корнишони 5%,
•  морков.
.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
А Л Е Р Г Е Н И
Глутен, млечни протеини.
Може да има трагови од сусам, соја, синап.

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
НУТРИТИВНИ ВРЕДНОСТИ/ 100гр
Енергетска вр.  312 Kcal/ 1306 KJ
Протеини  11.81 %
Јаглехидрати 27.36 %
Заситени масни киселини 1.68 %
Незаситени масни киселини 14.62 %
.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .