Пилешка Шунка

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
С О С Т А В

•  Бел леб 41%,
•  пилешка шунка 24%,
•  нискокалоричен мајонез 17%,
•  кашкавал 13%,
•  краставица 5%.
.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
А Л Е Р Г Е Н И
Глутен, млечни протеини.
Може да има трагови од соја, сусам, синап.

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
НУТРИТИВНИ ВРЕДНОСТИ/ 100гр
Енергетска вр.  267.5 Kcal/ 1119.3 KJ
Протеини  11.11 %
Јаглехидрати 24.97 %
Заситени масни киселини 3.98 %
Незаситени масни киселини 8.88 %
.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .