Вегетаријански

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
С О С Т А В

•  Леб со семки 44%,
•  посен мајонез без јајца 18%,
•  растителен кашкавал 16%,
•  краставица 14%,
•  пиперка 5%,
•  морков 3%,
.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
А Л Е Р Г Е Н И
Глутен, млечни протеини, соја.
Може да има трагови од сусам, синап.

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
НУТРИТИВНИ ВРЕДНОСТИ/ 100гр
Енергетска вр.  283.1 Kcal/ 1184.6 KJ
Протеини 7.09 %
Јаглехидрати 24.61 %
Заситени масни киселини 4.86 %
Незаситени масни киселини 11.61 %
.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .