Шунка

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
С О С Т А В

•  Кифла 50%,
•  свинска шунка 18%,
•  растителен намаз 13%,
•  кашкавал 10 %,
•  краставица.
.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
А Л Е Р Г Е Н И
Глутен, млечни протеини.
Може да има трагови од соја, сусам, синап.

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
НУТРИТИВНИ ВРЕДНОСТИ/ 100гр
Енергетска вр.  338.7 Kcal/ 1417.3 KJ
Протеини  8.30 %
Јаглехидрати 50.10 %
Заситени масни киселини 5.11 %
Незаситени масни киселини 5.57 %
.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .