Три сирења

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
С О С Т А В

•  Кифла со сусам 46%,
•  кашкавал Гауда 15%,
•  кашкавал Тилзит 15%,
•  мешано сирење 12%,
•  салса сос 10%,
•  зелена салата.
.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
А Л Е Р Г Е Н И
Глутен, млечни протеини, сусам.
Може да има трагови од соја, синап.

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
НУТРИТИВНИ ВРЕДНОСТИ/ 100гр
Енергетска вр.  330 Kcal/ 1381 KJ
Протеини  10.29 %
Јаглехидрати 39.44 %
Заситени масни киселини 8.68 %
Незаситени масни киселини 4.90 %
.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .