Сув врат

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
С О С Т А В

•  Интегрална кифла со сусам 51%,
•  растителен намаз 18%,
•  свински врат 13%,
•  кашкавал 12%,
•  пиперка,
•  маслинка.
.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
А Л Е Р Г Е Н И
Глутен, млечни протеини, сусам.
Може да има трагови од соја, синап.

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
НУТРИТИВНИ ВРЕДНОСТИ/ 100гр
Енергетска вр.  372.6 Kcal/ 1559.3 KJ
Протеини  12.90 %
Јаглехидрати 40.50 %
Заситени масни киселини 5.98 %
Незаситени масни киселини 10.57 %
.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .