Пршут

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
С О С Т А В

•  Интегрална кифла,
•  пршут,
•  млечен намаз со зачини
•  (црн бибер),
•  свеж зеленчук.
.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
А Л Е Р Г Е Н И
Глутен, млечни протеини, сусам, соја.


.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
НУТРИТИВНИ ВРЕДНОСТИ/ 100гр
Енергетска вр.  356.2 Kcal/ 1490.4 KJ
Протеини  23.40 %
Јаглехидрати 30.60 %
Заситени масни киселини 5.16 %
Незаситени масни киселини 9.32 %
.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .