Пилешки

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
С О С Т А В

•  Кифла 50%,
•  пилешка салама 18%,
•  нискокалоричен мајонез 13%,
•  кашкавал 10%,
•  домат.
.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
А Л Е Р Г Е Н И
Глутен, млечни протеини.
Може да има трагови од соја, сусам, синап.

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
НУТРИТИВНИ ВРЕДНОСТИ/ 100гр
Енергетска вр.  341.6 Kcal/ 1429.3 KJ
Протеини  8.30 %
Јаглехидрати 43.40 %
Заситени масни киселини 2.47 %
Незаситени масни киселини 11.48 %
.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .