Пилешки медаљони

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
С О С Т А В

•  Кифла со лук и магдонос 50%,
•  пилешки медаљони 38%,
•  тартар намаз 11%,
•  домат,
•  зелена салата.
.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
А Л Е Р Г Е Н И
Глутен, млечни протеини.
Може да има трагови од соја, сусам.

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
НУТРИТИВНИ ВРЕДНОСТИ/ 100гр
Енергетска вр.  306.9 Kcal/ 1284.2 KJ
Протеини  8.4 %
Јаглехидрати 32.2 %
Заситени масни киселини 4.78 %
Незаситени масни киселини 10.32 %
.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .