Панона

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
С О С Т А В

•  Кифла со лук и магданос,
•  Панона салама,
•  кашкавал,
•  нискокалоричен мајонез со зачини, црн бибер,
•  корнишони,
•  магданос.
.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
А Л Е Р Г Е Н И
Глутен, млечни протеини.
Може да има трагови од соја, сусам.

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
НУТРИТИВНИ ВРЕДНОСТИ/ 100гр
Енергетска вр.  408.6 Kcal/ 1709.8 KJ
Протеини  16.60 %
Јаглехидрати 33.50 %
Заситени масни киселини 4.03 %
Незаситени масни киселини 17.83 %
.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .