Пакување

Twins сендвичите ги пакуваме во практична форма така што лесно можете да ги вклопите во секоја Ваша авантура. Кога патувате или кампувате, кога се качувате на планина или пак сте на плажа, кога сте на скијање или пак возите велосипед…