Пилешки

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
С О С Т А В

•  Бел леб 41%,
•  пилешка салама 24%,
•  нискокалоричен мајонез 17%,
•  кашкавал 13%,
•  корнишони 5%.
.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
А Л Е Р Г Е Н И
Глутен, млечни протеини, соја.
Може да има трагови од сусам, синап.

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
НУТРИТИВНИ ВРЕДНОСТИ/ 100гр
Енергетска вр.  329.3 Kcal/ 1378.0 KJ
Протеини  10.50 %
Јаглехидрати 22.74 %
Заситени масни киселини 6.30 %
Незаситени масни киселини 14.46 %
.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .