Сирење и пилешка шунка

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
С О С Т А В

•  Кифла 50%,
•  пилешка шунка 18%,
•  сирење15%,
•  нискокалоричен мајонез 13%,
•  домат..
.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
А Л Е Р Г Е Н И
Глутен, млечни протеини.
Може да има трагови од соја, сусам, синап.

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
НУТРИТИВНИ ВРЕДНОСТИ/ 100гр
Енергетска вр.  421 Kcal/ 1761.5 KJ
Протеини  7.00 %
Јаглехидрати 57.30 %
Заситени масни киселини 2.90 %
Незаситени масни киселини 14.02 %
.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .