Печеница

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
С О С Т А В

•  Кифла 53%,
•  растителен намаз со зачини (кари) 21%,
•  кашкавал 13%,
•  печеница 12%,
•  пиперка.
.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
А Л Е Р Г Е Н И
Глутен, млечни протеини, синап.
Може да содржи трагови од соја, сусам.

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
НУТРИТИВНИ ВРЕДНОСТИ/ 100гр
Енергетска вр.  332.8 Kcal/ 1392.6 KJ
Протеини  21.00 %
Јаглехидрати 41.60 %
Заситени масни киселини 2.91 %
Незаситени масни киселини 5.27 %
.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .