Кулен

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
С О С Т А В

•  Кифла со маслинка и пченкарен посип 52%,
•  растителен намаз 21%,
•  кулен 13%,
•  кашкавал 13%,
•  корнишони.
.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
А Л Е Р Г Е Н И
Глутен, млечни протеини.
Може да има трагови од соја, сусам, синап.

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
НУТРИТИВНИ ВРЕДНОСТИ/ 100гр
Енергетска вр.  323.2 Kcal/ 1352.6 KJ
Протеини  12.30 %
Јаглехидрати 37.90 %
Заситени масни киселини 5.08 %
Незаситени масни киселини 7.52 %
.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .