Говедски пршут

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
С О С Т А В

•  Интегрална кифла со семки 55%,
•  растителен намаз 20%,
•  кашкавал 13 %,
•  говедски пршут 11%,
•  свежа краставица.
.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
А Л Е Р Г Е Н И
Глутен, млечни протеини, соја, сусам.
 

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
НУТРИТИВНИ ВРЕДНОСТИ/ 100гр
Енергетска вр.  325.3 Kcal/ 1361.3 KJ
Протеини  15.00 %
Јаглехидрати 42.20 %
Заситени масни киселини 3.75 %
Незаситени масни киселини 6.02 %
.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .