Вегетаријански

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
С О С Т А В

•  Интегрална кифла со семки 52%,,
•  мешавина за руска салата
(морков, компир, грашок) 30%,
•  посен мајонез без јајца 16%,
•  корнишони.
.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
А Л Е Р Г Е Н И
Глутен, соја, сусам.
 

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
НУТРИТИВНИ ВРЕДНОСТИ/ 100гр
Енергетска вр.  316.7 Kcal/ 1325.1 KJ
Протеини 10.60 %
Јаглехидрати 42.30 %
Заситени масни киселини 1.52 %
Незаситени масни киселини 9.20 %
.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .