Почетна

Продукти

Контакт

 
 
 
 
 


Velmarfood е компанија за производство и дистрибуција на Twins сендвичи, кои секогаш се направени од свежи и квалитетни состојки. Досегашниот докажан квалитет е гаранција за Вашата доверба. Може да уживате во вкусниот оброк кој лесно се вклопува во модерното темпо на живеење.
Достапни се секаде, наутро за ужина, за ручек, за вечера, кога патувате или учите, на плажа или кога сте на скии, на натпревар... Секогаш природни и препознатливи за да ги задоволат Вашите вкусови.

 
 
 


 Триаголници      Класик    


 
 

© 2008